Golee Pitch & sesiune Q&A cu invitat special: Clarence Seedorf

Miercuri, 26 ianuarie, de la 18:00 (GMT+2), te invităm la sesiunea online de Pitch & Q&A, dedicată oportunității de investiție Golee.

01

Golee a dezvoltat o platformă software pentru digitalizarea sportului amator, oferind un sistem de management integrat și accesibil pentru toate activitățile administrativ-financiare. Soluția oferită de startup-ul italian este potrivită oricărui club sportiv, fiind singurul canal digital conectat direct la întregul ecosistem sportiv.

În cadrul sesiunii, îi vei cunoaște pe:

VREAU SĂ PARTICIP

Golee a fost lansată în 2018 de către co-fondatorii Tommaso Guerra și Biancardi Felice, amândoi cu experiență vastă în sport și expertiză în verticală. În prezent, echipa este formată din foști fotbaliști și experți în sport și SaaS.

Echipa este susținută de fostul superstar al fotbalului, Clarence Seedorf, în calitate de consilier instituțional. Fostul jucător de la Real Madrid și Inter Milano este singura persoană care a câștigat Liga Campionilor UEFA cu 3 cluburi diferite, iar acum sprijină echipa Golee în dezvoltarea parteneriatelor la nivel instituțional cu cluburi și federații de fotbal.

Compania ridică acum o rundă pre-Serie A, pentru a susține extinderea de la fotbal la multi-sport și prezența în mai multe piețe europene. Viziunea echipei este de a deveni cea mai mare bază de date pentru sportul amator, oferind oportunități pentru noi fluxuri de venituri și canale de scouting, astfel afirmându-și poziția de lider global în industria sportului non-profesional.

Campania demarează pe SeedBlink joi dimineață, 27 ianuarie, 10:00 (GMT+2).

VREAU SĂ PARTICIP

Nu poți participa? Înregistrează-te și îți vom trimite joi pe email sesiunea video.

PublicatJanuary 21, 2022